Nyheder 15. august 2008

Anni Fønsby: Stævner SE og HØR

Erik Damgaards storbarmede kæreste mener, ugebladet manipulerer med hendes bryster
Foto: All Over

Ikke alene brød man (SE og HØR, red.) privatlivets fred, men samtidigt manipulerede de med billederne. Det var slet ikke mine bryster, der var på billederne, raser Anni Fønsby til B.T..

Erik Damggaards kæreste vil stævne SE og HØR for brud på privatlivets fred. Den tidligere så mediesyge Anni ønsker pludselig at trække stikket ud og leve en mere tilbagetrukket tilværelse med sin it-milliardær.

Den direkte grund til stævningen er SE og HØRs forside i denne uge, hvor bladet har fotograferet Anni og Erik til deres fælles venners bryllup i Vedbæk for nylig.

Anni mener, at hun bliver hængt ud på forsiden.

- Vi er ikke interesseret i at stå frem, men alligevel bliver vi hængt ud, fordi vi deltager i en af vore nære venners bryllup, fortæller hun til avisen.

Qvortrups kommentar

SE og HØRs chefredaktør har følgende kommentarer til stævningen og beskyldningen om den påståede manipulering af Annis bryster:

- Jeg er blevet beskyldt for meget i min tid som chefredaktør. Denne beskyldning er dog blandt de mest bizarre. Anni Fønsby er indehaver af et af DK's mest spektakulære brystpartier, hvorfor i himlens navn sku' vi dog pynte på det. At manipulere med Annis bryster vil svare til at manipulere med Joachim B. Olsens overarme. Men jeg ser da frem til Annis bevisførelse i retten.

Sponsoreret indhold