Anni Fønsby: Satser på samfundstjeneste

Anni synes, det er lidt koldt, men nyder alligevel Sydfrankrig i disse dage

Anni synes, det er lidt koldt, men nyder alligevel Sydfrankrig i disse dage

Foto: All Over

Det er en spændt Anni Fønsby, der afventer sin dom for de rufferisigtelser, der er blevet fremsat mod hende.

- Jeg må være realistisk, for det kan jo være, at de vurderer, at jeg skal have en hård straf for det her, men jeg håber på, at det ikke sker, fortæller hun i dagens udgave af B.T.

Den nu tidligere blondine forstår ikke, hvorfor hun bliver sigtet for noget, der har foregået åbenlyst over for politiet og skattevæsenet de sidste 5 år, og sigtelserne mod ægtemanden Erik Damgaard finder hun latterlige.

- Det er så plat og på så lavt et grundlag, at det næsten er til at dø af grin over. Det er en joke, mener 37-årige Anni, der dog frygter for sin egen dom, og at et gensyn med livet bag tremmerne vil knække hende.

- Det ville være det værste, der kunne ske for mig - jeg er ikke god til at være isoleret. Men får jeg en dom, så må jeg jo tage den derfra, og så må jeg få det bedste ud af det. Men hvis jeg skal sidde og komme med et eller andet om, hvor jeg håber sagen ender, ja, så håber jeg, at jeg får noget samfundstjeneste, siger Anni til avisen.

Uanset hvad, kan hun glæde sig over sin nyfundne forelskelse i Erik Damgaard, der skam har lovet denne gang at stå ved sin kone.

- Nu er han kommet dertil, hvor han har mærket efter, og han blev ikke lykkeligere af at møde en anden. Og nu har han sagt, at han vil støtte mig, bakke mig op og være der for mig og gå igennem den retssag sammen med mig hånd i hånd, og det må jeg jo så vælge at tro på, slutter, hvad der lyder som en næsten forpustet, Anni Fønsby.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close