Nyheder14. maj 2008

ANNI FØNSBY: ROCKERVEN OVERFALDT SE og HØR-MEDARBEJDERE

Da SE og HØR opsøgte den barmfagre blondine i hendes chartereksil, blev bladets udsendte ofre for vold
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/anni-flygtet-stort-jpg.jpg

To af SE og HØRs medarbejdere blev ofre for vold, da de opsøgte Anni Brinch Fønsby på hendes charter-eksil

Tidligt på eftermiddagen spottede en SE og HØR-journalist Anni Fønsby, en dansk ven og tre lokale på en restaurant. Journalisten spurgte pænt Anni, om hun ville tale med ham, men det endte i et stort drama til stor fortrydelse for bladets udsendte.
Da SE og HØR henvendte sig til Anni, gjorde hun tegn til sin rockerven, og han slog SE og HØRs journalist i jorden.

Manden beskrives som et skaldet muskelbundt iført polobluse af den chokerede medarbejder.
Fotografen, som også var på stedet, fik vredet armen om og begge medarbejdere blev truet med knytnæveslag, af det der ser ud til at være Annis bodyguard.

SE og HØRs to medarbejdere trak sig tilbage til restaurantens parkeringsplads, men rockervennen fulgte efter dem, og smadrede fotografens mobiltelefon ned i asfalten, så den gik i tusindvis af stykker, og truede dem med ordene, " Skrid ad helvede til".

SE og HØRs chefredaktør Henrik Qvortrup er dybt chokeret over hændelsen.
- Jeg er meget rystet. Jeg har sagt til mine medarbejdere, at de fortsat skal gå efter historien, men at de skal passe på sig selv. Der er ingen historier, der er værd at sætte livet på spil for, siger han.

Den blonde brystbombe er flygtet sydpå efter at hun er blevet dumpet af IT-milliardæren Erik Damgaard. Hun forsøgte dog at lægge røgslør ud, da hun i weekenden lod sive til pressen, at hun var blevet syg og indlagt.

Sponsoreret indhold