Nyheder29. januar 2015

Anni Fønsby på opdagelse i junglen: Hvem passer datteren?

Er det eksmanden Erik der passer deres fælles datter, mens hun konkurrerer i Sydafrika?
Af af
Anni Fønsby er med i TV3's nye reality-program "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra"
Anni Fønsby er med i TV3's nye reality-program "Jeg er en celebrity - få mig væk herfra"
 Foto: All Over PressLige nu kæmper brystbomben mod ni kendisser i junglen om at vinde 250.000 kroner. Men hvem står så for pasningen af hende og eksmandens fire-årige datter?

Det hele begyndte så godt, da Anni og Erik rejste til Hollywood med et kamerahold i nakken. Men som alt andet, så havde forholdet mellem det hotte par også en ende. En fængselsdom, en flok emsige journalister og meget andet kom imellem parret.

LÆS OGSÅ: Anni Fønsby: Klar til ny mand

Og selvom de i dag er forældre til en datter på fire år, så er det ikke farmand der står klar til at tage over, når mutter smutter til Sydafrika for at deltage i programmet, "Jeg er en kendt - få mig væk herfra".

Hør Anni fortælle om de udfordringer, hun er klar til at tage i programmet, og hvem der skal passe hendes datter, mens hun kæmper om 250.000 kroner i junglen i bunden af denne artikel.

Skal man tro tidligere udgaver af programmet, som blandt andet stammer fra England, bliver det en vild og voldsom affære for kendisserne i junglen.

Deltagerne kommer således til at stå over for nogle af deres værste fobier, og de kommer til at sætte tænderne i ting, som de ikke troede, var spiselige.

Programmerne i England har flere gange høstet masser af kritik - de fleste gange fordi programmet bruger levende dyr, som lider overlast ifølge flere kritikere.

LÆS OGSÅ: Anni Fønsby flasher missen

I 2009 valgte et dyrepoliti således at retsforfølge to deltagere, som havde dræbt, kogt og spist en rotte. Stjernekokken Gino D'Acampo og skuespilleren Stuart Manning blev sigtet for dyremishandling, og i sidste ende måtte TV-stationen betale en bøde på omkring 15.000 kroner.

"Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra" blev første gang vist i England i 2002 og har fået millioner af seere. Sidenhen er formatet blevet efterlignet i flere andre lande.

Danske Gitte Nielsen vandt den tyske udgave af programmet i 2012. Også supermodellen Janice Dickinson, den britiske tv-personlighed Katie Price og den tidligere professionelle fodboldspiller John Fashanu har deltaget i tv-programmet.


Sponsoreret indhold