Nyheder24. juli 2008

Anni Fønsby: Nusser sin Erik i Cannes

SE og HØR fandt danskernes yndlingspar på kærlighedsferie i Sydfrankrig
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/anniicannes2-jpg.jpg

Erik Damgaard og Anni Brinch Fønsby holder ferie med stil som sædvanlig. Lige bortset fra Annis kiksede forårsflugt til charter-kolonien Alanya i Tyrkiet, har parret altid forstået at dukke op, der hvor jetsettet befinder sig.

Lige nu er det altså Cannes ved Den Franske Riviera, der er parrets ferieeksil. Her blev de spottet af danske feriegæster, som lynhurtigt kunne kende det celebre par.

Solmodne meloner

Et par kilometer fra Cannes Marina, havde Erik og Anni som sædvanlig travlt med at bruge penge - og i indkøbsvognen røg der både våde varer samt masser af solmodne, sydeuropæiske meloner.

Måske forsøger Anni at slippe af med sit rygte som barmfager blondine - i hvert fald bliver hendes hår mørkere og mørkere. I begyndelsen fik hun lavet det for at skjule sig, men det virker, som om hun ikke vil slippe det mørke, mystiske look.

Det er der måske ikke så meget at sige til. Erik og Anni gennemlevede et mareridt i foråret oven på TV-serien "Anni og Erik Goes to Hollywood".

Efter at havde prydet forsiderne på danske aviser og ugeblade i månedsvis med skandaler om ludervirksomhed og plastikoperationer, gik deres drømmebryllup i Italien i vasken. Erik forlod Anni, og i sin store sorg løj hun sig syg og flygtede over stok og sten til Alanya.

Men nu danner Anni og Erik altså par i gen - og de ser faktisk ret forelskede ud.

Se alle de de dejlige billeder fra Cannes i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold