Nyheder21. maj 2008

ANNI FØNSBY: NEDBRUDT OG NØGEN

Erik Damgaards vragede kæreste bliver trøstet af mor i Tyrkiet i ugen op til den lørdag, som skulle have været parrets bryllupsdag
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/anni-nogen-stort1-jpg.jpg

SE VIDEO AF ANNI, SOM NYDER SOLEN PÅ AMIN JENSENS TERRASSE.

Selv om Annis verden på ganske kort tid er brudt sammen, spankulerede hun som det naturligste i verden halvnøgen rundt på den åbne terrasse i Amin Jensens hus i Alanya i Tyrkiet.
Midt i sit livs nedtur, blev hun trøstet af sin mor.

Anni og mor, Liselotte, solbadede sammen hele dagen i lørdags den 17. maj. Mor og datter fik snakket alt igennem: Annis pludselige berømmelse, der betød, at hendes hendes luderbaggrund blev udpenslet for hele befolkningen, bruddet med milliardæren Erik Damgaard og Annis fars pludselige død i starten af maj.

Selv om Annis deroute har taget hårdt på hende, ser hun stadig godt ud. Det er ikke svært at se, hvorfor Erik Damgaard faldt for den veldrejede, tidligere Playboy-model. Mon ikke han ærgrer sig en smule over, at han ikke kan se frem til en lystig bryllupsnat på lørdag, når han ser billederne af en næsten nøgen Anni?

Der var i hvert fald en tyrker, som var ved at dreje hovedet af led, da Anni smed bikinitoppen midt i bønnen. Fra minareten på en nærliggende moské, var der nemlig direkte kig til Annis overmodne meloner.

Flygtede med bodyguard
Anni flygtede til Tyrkiet 2. pinsedag, efter at hendes mor havde lagt røgslør ud om, at Anni skulle være blevet syg og indlagt på hospitalet.

Hun fløj til Alanya sammen med vennen Torben Feldthusen, som samtidig er hendes ekskæreste.
SE og HØR fandt dog Anni onsdag i sidste uge. Det var her Torben Feldthusen gik amok på ugebladets journalist og fotograf.

Sponsoreret indhold