Anni Fønsby: Knust over hjemløse

Anni Fønsby har fuld tillid til lederen af det lukkede herberg En Varm Seng, på trods af at de ansatte mener, der har været fusk med projektets midler

Anni Fønsby har fuld tillid til lederen af det lukkede herberg En Varm Seng, på trods af at de ansatte mener, der har været fusk med projektets midler

Foto: All Over

Forleden blev 80 hjemløse bedt om at forlade herberget En Varm Seng i København. Personalet fik ikke deres løn, fordi pengekassen var tom, og den eneste løsning var at lukke stedet, som blandt andre har haft Anni Fønsby som frivillig arbejdskraft.

Dejlige mennesker

- Det gør mig ondt, at En Varm Seng er lukket. Det kan ikke beskrives med ord, hvor forfærdeligt det er. Der var så mange dejlige mennesker tilknyttet, og deres liv blev lidt nemmere, så længe de havde husly, siger Anni Fønsby til SE og HØR.

Hun mener ikke, at hendes og andres hjælp har været forgæves, selv om En Varm Seng nu er fortid.

- Tænk på alle de mennesker, som har haft glæde af huset indtil nu. Dengang jeg gik ind i projektet, var det også lukningstruet, men takket være al medieomtalen og støtten har huset været åbent indtil nu, siger hun.

Hendes egen far var hjemløs

Anni Fønsby har ikke meget tilovers for personalets påstande om, at herbergets leder April Chris har haft rod i regnskabet.

- Jeg ser April som en 100 procent ærlig og omsorgsfuld person, og jeg har total tillid til hende.

Anni gik i sin tid ind i frivilligt arbejde for hjemløse, fordi hendes egen nu afdøde far i perioder levede som hjemløs. Hun bedyrer, at hvis nogen har brug for hendes indsats med henblik på velgørenhed, står hun gerne til rådighed.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close