Anni Fønsby: Klar til ny mand

Anni Fønsby er langt om længe kommet sig over sin skilsmisse

Anni Fønsby er langt om længe kommet sig over sin skilsmisse

Foto: All OverAnni Fønsby har nu været fri på markedet i et godt stykke tid.

Og selvom der har været lidt mænd hist og her, så har brystbomben modsat sin eksmand Erik Damgård ikke fundet en fast kæreste.

Men nu er Anni Fønsby altså klar til at prøve lykken igen.

- Det er faktisk først nu, at jeg er ved at være parat til at finde en ny kæreste. Jeg har haft brug for tid til at slikke mine sår og finde mig selv. Det har været en rigtig hård tur, jeg har været igennem efter bruddet med Erik.

Men nu har jeg det rigtig godt, og jeg kan ligesom begynde at se fremad, fortalte den storbarmede mor til seoghør.dk, da hun var til Justin Bieber-preparty i Parken og tilføjede hurtigt:

- Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne have en kæreste - og have en dejlig familie igen.

Anni Fønsby: Så skørt festede hun

Og Anni Fønsby er da også helt klar over, hvad det er for en mand, hun skal have fingrene i.

- Det er svært at sige, hvad det er for en mand, jeg leder efter, fordi de mænd, jeg har været sammen med, på ingen måde minder om hinanden. Men de værdier, der er vigtigst for mig i en kommende kæreste, er en mand, der kan grine trusserne af mig, og så skal han være varm og kærlig, og være i god balance med sig selv, og så skal han vide, hvad han vil og kunne klare en kvinde, der er en stor mundfuld. Udseendet har jeg ikke nogen holdning til, forklarede hun.

Heldigvis har den hårde skilsmisse ikke fået Anni Fønsby til at holde sig langt væk fra mænd.

- Det er klart, at det her har været en ekstrem hård periode. Jeg troede, at Erik var manden i mit liv, og det har været en hård proces at komme over. Men det har ikke fået mig til at tvivle på kærligheden - den bliver jeg ved med at tro på. Det er det mest fantastiske i livet, når man endelig mærker det. Jeg må bare op på hesten igen, afsluttede hun.

Anni Fønsby: På fri fod

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close