Nyheder19. februar 2013

Anni Fønsby: I livsfare

Den storbarmede dame blev opereret akut på hospitalet i weekenden
Anni Fønsby havde ikke den bedste weekend.
Anni Fønsby havde ikke den bedste weekend.
 Foto: All OverAnni Fønsby skulle efter planen i retten i dag for at få behandlet en trafikforseelse omkring snak i mobiltelefon under kørsel, som seoghør.dk kunne berette igår.

Men hun dukkede ikke op.

Ifølge EB.dk blev natten mellem lørdag og søndag således til et mareridt for Anni Fønsby, som kunne have mistet livet, hvis ikke der var blevet handlet fra lægernes side.

Anni Fønsby: Fræk fest

Avisen skriver, at Anni i søndags blev hun lagt i narkose og opereret akut - angiveligt på grund af et meget stort tab af blod.

- Hun havde smerter i maven i løbet af sidste uge og natten mellem lørdag og søndag fik hun voldsomme kramper og begyndte at bløde fra underlivet, fortæller Annis veninde, April Chris til EB.dk.

En operation af realitykvinden, der har været så meget igennem med fængselsdom for rufferi og skilsmisse fra Erik Damgaard, var nødvendig.

- Hun havde mistet en masse blod. Det viste sig, at hun havde en cyste på den ene æggestok. Den var bristet og en liter blod var kommet over i bughulen. Der var ingen tvivl om, at hun var i livsfare, udtaler April Chris til Ekstra Bladet.

Anni Fønsby: I retten igen

Sponsoreret indhold