Nyheder16. august 2012

Anni Fønsby: I lære som frisør

Du kan blive klippet, spraytannet og få lavet kunstige negle af brystbomben
Anni Fønsby er ved at blive sluset tilbage i samfundet via en frisørsalon i Vanløse
Anni Fønsby er ved at blive sluset tilbage i samfundet via en frisørsalon i Vanløse
 Foto: All Over

I forbindelse med sin afsoning af rufferidommen er Anni Fønsby kommet i jobtræning. Derfor kan man nu flere gange om ugen støde på den skandaleombruste kendis i en helt almindelig frisørsalon i Vanløse. Det skriver Billed Bladet.

Læs også: Anni Fønsby: Hed sex på udgangen

Her tilbyder Anni forskellige ydelser til kunderne. Silikonebomben kan både svinge en saks, give folk en lækker solbrun farve, fjerne uønsket hårvækst og lægge kunstige negle. Alt sammen noget, hun er meget bekendt med.

- Jeg er tilbage, hvor jeg startede. For 15 år siden arbejdede jeg i en skønhedsklinik, så det er ikke nyt for mig. Selvfølgelig er der sket meget på 15 år inden for påsætning af negle, men jeg har været på kursus, har bestået og fået diplom. Jeg er rigtig glad for at være her, fortæller Anni Fønsby til Billed Bladet.

Læs også: Anni Fønsby: Det er et bijob

Salonen, hvor Anni nu huserer tre gange om ugen i seks timer ad gangen, hedder Karishma. Og den tidligere bordelmutter nyder livet langt fra Strandvejen og det klientel, hun indtil fornylig beskæftigede sig med, da hun stadig levede sin jetset-tilværelse sammen med rigmanden Erik Damgaard.

- Det er fuldstændig bevidst. Jeg har ikke lyst til at være i et område, hvor folk er snobbede. Folk i Vanløse er helt nede på jorden og går lige i kødet på mig i stedet for bare at kigge, fortæller Anni til Billed Bladet.


Sponsoreret indhold