Anni Fønsby: Gang i b(r)iksen igen

Bordellet i Ringsted er et af de steder, som var meget omtalt i forbindelsen med indespærringen af Anni, genåbnet

Bordellet i Ringsted er et af de steder, som var meget omtalt i forbindelsen med indespærringen af Anni, genåbnet

Foto: All OVer

Lagnerne er vasket, og Anni Fønsby har jo hidtil ikke været den, der har været bange for at tørre dem offentligt, så hvorfor ikke bare fortsætte med det?

Aktiviteterne på Huginsvej 6 i Ringsted genoptaget. Der lå et af de bordeller, der blev ransaget i forbindelse med, at Anni blev anholdt og fængslet.

Det skriver Dagbladet, Ringsted.

Kort efter anholdelsen lukkede bordellet ligesom en række andre bordeller, Anni Fønsby mistænkes for at stå bag. Mens 2 af bordellerne - dem i Århus og Odense - hurtigt åbnede igen, har der været lukket i de andre.

Bordellet i Ringsted hedder Ringstedmodellerne, og stedets hjemmeside, der forsvandt fra nettet kort efter anholdelsen, er nu igen aktiv.

Ulrik Lorenzen fra Fyns Politi fortæller, at der ikke nødvendigvis er noget mistænkeligt ved, at bordellet i Ringsted er genåbnet, nu hvor Anni Fønsby er blevet løsladt.

- Det er ikke ulovligt, at der er et bordel. Det er ulovligt at tjene penge på det, så man skal sondre mellem, hvem der står bag det. Og vi har hørt eksempler på, at det er nogle af pigerne, der driver det videre, og det er ikke ulovligt. Der er også andre bordeller, der er åbnet, mens hun sad inde, fortæller Ulrik Lorenzen til Dagbladet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close