Anni Fønsby: Folder sig ud som Anna Nicole

Anni Fønsby skal føde til maj, så det var i sidste øjeblik, da den sexede billedserie blev skudt for et par måneder siden

Anni Fønsby skal føde til maj, så det var i sidste øjeblik, da den sexede billedserie blev skudt for et par måneder siden

Foto: Thomas Fryd/www.q.dk

Tilbage i december 1993 blev den dengang 26-årige Anna Nicole Smiths reklamer for Hennes & Mauritz legendariske, da de opnåede så enorm popularitet, at folk ligefrem stjal dem fra busskure og lignende.

Nu forsøger Anni Fønsby at posere på samme måde, som Anna Nicole gjorde det for 17 år siden. Det sker i en ny billedserie, der bliver offentliggjort i det nummer af Q Magazine, der rammer gaden på mandag.

Om Anni Fønsbys billeder opnår helt samme popularitet er nok tvivlsomt, men hun og Anna Nicole har i hvert fald det til fælles, at de begge scorede sig et par rige mænd - Anni i form af Erik og Anna Nicole i form af den 89-årige milliardær James Howard Marshall, der døde 14 måneder efter parret blev gift.

Billedserien er skudt for et par måneder siden, hvor Annis gravide mave endnu ikke var så stor. Se hele resultatet i Q Magazine, der også har et længere interview med brystbomben, samt i næste udgave af SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close