Nyheder16. oktober 2009

Anni Fønsby: Brød sammen for åben skærm

Torsdag aften kunne man opleve en grædende udgave af brystbomben, da hun talte ud om sin bordelvirksomhed
Anni måtte tørre øjnene, da hun talte om sin mand, Erik Damgaard
Anni måtte tørre øjnene, da hun talte om sin mand, Erik Damgaard

For første gang taler Anni Fønsby ud om den bordelvirksomhed, hun er sigtet for at drive. Det skete torsdag aften i Kanal 5-programmet "Krimi5", der endte med, at brystbomben brød grædende sammen.

Anni Fønsby fortæller vidt og bredt om, hvordan hun har tjent penge på sine bordeller, men da hun kommer ind på anholdelsen og på sin mand Erik Damgaards medvirken, knækker filmen fuldstændig for bordelmutteren.

- Den dag, jeg blev anholdt… jeg var i totalt chok. Altså, det var ligesom at være med i en dårlig b-film. Hele min indkørsel var fyldt op med politibiler. Jeg troede næsten, jeg havde gjort mord. Jeg følte det sådan, fortæller Anni i det båndede interview, inden tårerne for alvor presser sig på.

- Der var ikke én, som lavede flere forsider end mig, da jeg blev anholdt sammen min mand, som ikke har gjort noget galt, andet end at han er en for god mand, som låner penge ud til nogle piger, og pludselig er han ved, at skal have det ene ben i spjældet, siger en tydeligt forurettet bordelmutter.

- Jeg kan virkelig mærke, at jeg bliver rørt… Det er hårdt. Det er hårdt at sidde at tale om, fordi der er mange uskyldige mennesker, som kan blive dømt. Og det er det, der gør det til en grim branche, og jeg ønsker ikke at være en del af det mere, græder Anni Fønsby.

Her kan du se et klip fra programmet, hvor tårene triller på Anni Fønsby.Hvis du gik glip af Annis bekendelser, kan du se hele det første afsnit af "Krimi5" her.


Sponsoreret indhold