Nyheder29. december 2009

Anni Fønsby: Blev bordelmutter p.g.a veninde

Eriks hustru fortæller nu åbent og mere ærligt end nogensinde sin historie
Af af
Fængslet var barsk og gav mig en depression, siger Anni
Fængslet var barsk og gav mig en depression, siger Anni
 Foto: Claus Poulsen

Historien om Anni Fønsby og Erik Damgaards møde minder til forveksling om "plottet" i den romantiske film "Pretty Woman". Men ligesom i filmen har det ikke været let for Anni at blive accepteret i millionæren Eriks omgangskreds.

- Jeg blev lynhurtigt gjort til et afskum, a piece of shit. Det handlede om, at Erik skulle finde én på sit eget niveau. Hvad Fanden er det for noget pis, harcelerer Anni i et interview i Alt for Damerne.

Anni fatter ganske enkelt ikke, at samfundet er så borgerligt indrettet, at en millionær og en som hende pr automatik ikke er på niveau.

Jeg tjente mest

- Jeg tjente sgu da flere penge, end nogen af Eriks kærester nogensinde har gjort, siger hun.

At hun overhovedet havnede i den branche skyldes en venindens kummerlige forhold på netop en massageklinik.

- Jeg tænkte, at det måtte kunne gøres bedre. Derfor startede jeg A-Gruppen med ordnede forhold for pigerne, fortæller hun i bladet.

Fri vilje

Hun lagde vægt på, at pigerne var afklarede med hensyn til deres valg og havde et liv ved siden af arbejdet.

- Det gør ondt at se piger stå inde på Istedgade med blod ned ad benet, som lige skal ind og sutte den af for 500 kr uden kondom. Men det gør ikke ondt at se en dejlig massageklinik, hvor pigerne er der af egen fri vilje, forsvarer Anni sit job som bordelmutter.

Selv om Anni selv synes, at hun har gjort alt lige efter bogen, havnede hun alligevel bag tremmer i isolation i otte uger sigtet for rufferi. I den periode nåede Erik at svigte hende offentligt, hun at afskrive ham, hvorefter de atter blev forenet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/kendte-dk09/december/anni-foensby-bordelmutter-te-jpg.jpgHelt som i eventyrene venter de nu et forårsbarn sammen, men om de også kommer til at leve lykkeligt til deres dages ende, vil Anni ikke garantere. Det gør hende nu ikke nervøs for fremtiden.

- Jeg er selvstændigt opdraget og har altid været vant til at klare mig selv, siger hun fortrøstningsfuldt i interviewet.


Sponsoreret indhold