Nyheder23. november 2008

Anni Fønsby: Babyen er hendes fremtidssikring

Ifølge en ekspert kan den tidligere bordelmutter nu vinke farvel til sit gamle erhverv for altid
Da alt var lutter idyl, kunne Annis og Eriks tandsæt ikke luftes nok - nu må de nøjes med at sende hinanden cyberspace-smil
Da alt var lutter idyl, kunne Annis og Eriks tandsæt ikke luftes nok - nu må de nøjes med at sende hinanden cyberspace-smil
 Foto: All Over

Det lille foster i Anni Fønsbys mave er en god investering for brystbomben. Babyen er nemlig en garanti for, at hun aldrig mere behøver at arbejde som bordelmutter eller at knokle på lagenet. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Cherif El-Ayouty, der har et godt kendskab til jet-setmiljøet og har skrevet bogen "Whiskybæltet" er Annis fremtid sikret.

- En rig mand kan ikke leve med en masse luksus, mens hans børn lever elendigt. Det kan hans ry ikke klare, siger han til avisen.

Så hvis Erik skulle få kolde fødder igen, ligesom han gjorde lige før parrets planlagte bryllup i foråret, er Anni altså, som mor til hans barn, sikret et ordentligt sted at bo fremover.

- Et barn med en rig mand er som en livsforsikring for kvinden, det har jeg set mange gange i de kredse, siger Cherif El-Ayouty.

Både Anni og Erik har ikke lagt skjul på, at de er ovenud lykkelige over, at de skal være forældre. Det på trods af, at graviditeten ikke var planlagt. Anni har nemlig fået at vide, at hun ikke kunne blive gravid, men eftersom de aldrig har brugt prævention, så skete miraklet altså.

Sponsoreret indhold