Nyheder8. maj 2010

Anni: Blotter barm og baby

Måbende handlende i Lyngbye Storcenter kunne forleden opleve brystbomben og hendes lille Victoria fuldt blottet
Anni ammede sin lille baby til offentligt skue midt i Lyngsby Storcenter
Anni ammede sin lille baby til offentligt skue midt i Lyngsby Storcenter
 Foto: All Over

Anni Fønsby er ikke sådan lige at styre. Heller ikke selvom det kun er godt en uge siden hun fødte sit og Eriks første fælles barn, den lille Victoria.

Om det er hendes party-, show off- eller bare sociale -gen, der driver hende, skal der ikke spås om, men på sin nyoprettede blog fortæller hun nu, at hun har været ude og lufte både babyen og ikke mindre interessant sin svulmende barm.

- .. vi havde kun været i Lyngby Centret i fem minutter, da damen (baby Victorie, red.) skreg, at det var spisetid, skriver Anni i bloggen.

Læs også: Anni og Erik: Her er lille Victoria

- Jeg ilede afsted efter toiletterne, men de var ikke til at finde i det travle center. Tiden var knap og nøden stor med min skrigeballon på armen, så jeg satte mig til at amme, midt på en bænk i centret.

- Til offentlig skue for alle onsdags-shoppere. Mælkedepoterne og min lille pige havde jeg gemt under en stofble, men jeg følte mig udstillet alligevel, står der.

At hun rent faktisk blotter landets måske mest omtalte barm synes hun imidlertid er storcentrets skyld, netop fordi hun ikke kunne finde toiletterne.

Annis blog kan du finde her, og gør dig selv den tjeneste at læse kommentarerne til hendes indlæg. Der stor interesse for både toiletforhold og barm i dem.

Sponsoreret indhold