Nyheder30. januar 2015

Annette Heicks mand kvæstet: Ligger stadig på intensiv

Jesper Vollmer er stadig indlagt på hospital i Thailand
Af af
Jesper Vollmer er stadig indlagt på hospital i Thailand
Jesper Vollmer er stadig indlagt på hospital i Thailand
 Foto: Kaspar WenstrupAnnette Heicks mand, Jesper Vollmer, er stadig indlagt på intensivafdelingen på et hospital i Thailand, efter at han den 21. januar brækkede nakken i en alvorlig badeulykke.

Det fremgår af den pressemeddelelse, som Annette Heick udsendte kort før middag fredag.

- Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, hvor han stadig ligger pa° intensivafdelingen, skriver Annette Heick i pressemeddelesen.

LÆS OGSÅ: Annette Heicks mand har brækket nakken: Sådan skete ulykken

Annette Heick og Hilda Heick har begge bekræftet den alvorlige ulykke over for SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5890530f15d74dc580e6682b131a556b.jpgJesper Vollmer og Annette Heick (Foto: Kaspar Wenstrup)


Det er endnu uvist, hvornår Jesper Vollmer kan fragtes hjem til videre behandling og genoptræning. Han befinder sig altså stadig på intensivafdelingen, efter at han gennemgik en seks timer lang operation for at stabilisere bruddet i nakken.

Heldigvis har bruddet ikke medført nerveskader, og Jesper Vollmer mister dermed ikke førligheden.

LÆS OGSÅ: Annette Heicks mand i alvorlig ulykke: Har brækket nakken

- Men det var endog meget tæt pa°. En australsk kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet, skriver Annette Heick i sin pressemeddelelse.

Ulykken skete onsdag den 21. januar, da Jesper Vollmer ville springe i vandet i det eksotiske ferieparadis. På grund af en voldsom bølge ramte han sandbunden så uheldigt, at han brækkede nakken.

Parret har børnene Elliot og Storm.

Sponsoreret indhold