Nyheder2. september 2015

Annette Heick udsat for hackerangreb

Teaterskuespilleren Annette Heick er blevet ramt af ondsindede hackere på iTunes, som har flænset hende for rigtig mange penge
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/annette_heick.jpg
 Foto: All Over Press

- HJÆLP ! JEG ER BLEVET HACKET !! indleder Annette Heick sit lange indlæg på Instagram og efterlyser hjælp til, hvad hun skal gøre.

Annette Heick, der for nogle måneder siden var aktuel med teaterforestillingen ”My Fair Lady” i Aarhus, opdagede, at der langsomt blev trukket nogle mindre beløb fra sin iTunes-konto. Mange bække små gør som sagt en stor å, så småpenge endte med at blive over 28.500 kroner!

- Det ligner, at de hacker sig ind på apps og opgraderer dem på mine vegne eller foretager tilkøb, hvorefter de fører pengene over til sig selv (hackerne). I hvert fald har jeg flere gange oplevet, at spil eller apps pludselig havde nye features! Skriver Annette Heick sammen med et billede af de forskellige beløb, der er blevet trukket fra hendes konto.

[node:aller-related-content]

Hun forklarer videre, at det i starten bare drejede sig om mindre beløb, men at det langsomt blev større og større summer.

Heldigvis har Annette Heick taget fat i politi og bank for at få fikset problemet, men hun spørger stadig andre Instagram-brugere, om de har oplevet noget lignende.

Heick har ellers haft rigeligt at se til, efter at hendes mand, Jesper Vollmer, brækkede nakken tilbage i januar og langsomt er kommet sig.

Du kan se Annettes indlæg her:

HJÆLP ! JEG ER BLEVET HACKET !! Og jeg har brug for jeres hjælp: for 2. gang oplever jeg, at ITunes trækker beløb ud af min konto. Denne gang for i alt kr.28.580,54 som jeg ikke kender noget til. Jeg vil gerne vide, om I har prøvet det samme med ITunes eller kender til metoden. Især det sidste vil jeg gerne vide noget om. Det ligner, at de hacker sig ind på apps og opgraderer dem på mine vegne eller foretager tilkøb, hvorefter de fører pengene over til sig selv (hackerne). I hvert fald har jeg flere gange oplevet, at spil eller apps pludselig havde nye features! Jeg har studset over det men ikke tænkt over, at der kunne være en sammenhæng med de beløb, der er blevet trukket. I starten var det jo bare 10kr, men så er det pludselig gået amok med store beløb. Lad mig høre, om I genkender noget. Jeg har lukket alle kort og konti og talt med både bank og politi.

Et billede slået op af Annette Heick (@annetteheick) den

31. Aug 2015 kl. 6:42 PDT

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold