Annette Heick: Tættere på far

Der er musik fra flere generationer, når Annette og Keld Heick fra september drager på turné med begyndelse i Aarhus Musikhus.

Der er musik fra flere generationer, når Annette og Keld Heick fra september drager på turné med begyndelse i Aarhus Musikhus.

Foto: Kaspar WenstrupDer er garanti for musikalitet, når Annette Heick fra september drager på turné med farmand Keld og showet "2 x Heick - Nu stopper du, far!"

Ideen var Annettes, men Keld var straks frisk på den første optræden med datteren i mere end 25 år.

Og samarbejdet kører gnidningsløst, selv om Annettes tålmodighed nogle gange har det lidt svært med Kelds trang til at gøre alt helt perfekt.

Annette Heick: Taget på brysterne

- Jeg vidste godt, han er perfektionistisk, men ikke, at det var så vildt. Han kan prøve igen og igen, griner Annette Heick.

Og Keld ved det godt selv.

- Selv en helt ligegyldig mail kan jeg sidde og nusse om. Så skriver jeg den om og om igen, i stedet for bare at trykke på "send", griner farmand.

I det nye show kommer Keld Heick både omkring sine egne gamle dansktop-hits, Tommy Steele og Elvis Presley, men også masser af nyere materiale.

Bl.a. en ny duet "Du ligner mig", som Annette selv har skrevet.

- Jeg synes, vi er kommet tættere på hinanden. Vi har virkelig fundet ud af, hvor ens vi er. Det vidste vi godt lidt, men det er ret langt ude, selv om jeg slet ikke har nået hans perfektionsniveau, griner Annette Heick.

Lørdags-lir: Fræk fødselsdag

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close