Nyheder29. april 2014

Annette Heick om Melodi Grand Prix: Det bliver kaos

Sangerinden spår dyster Melodi Grand Prix-dag
Af af
Annette Heick frygter kaos til MGP-festen 10. maj
Annette Heick frygter kaos til MGP-festen 10. maj
 Foto: Mikael Rieck
Om mindre end to uger skydes det storstilede Melodi Grand Prix i gang i B&W-hallerne i København. Og det bliver kaotisk - og muligvis en af de største afviklingsskandaler i nyere tid.

I hvert fald hvis man spørger sangerinden Annette Heick. Hun er nemlig ikke imponeret over parkeringsforholdene (eller mangel på samme) forud for den store Grand Prix-fest, der afholdes lørdag den 10. maj, hvor krøltoppen Basim skal forsøge at hente Grand Prix-guld med sin sang Cliché Love Song.

LÆS OGSÅ: Pinligt: MGP-vært tog fejl af årstal

Det fortæller Annette Heick på Instagram, hvor hun har lagt et billede op fra parkeringsområdet og skriver:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0d079172430c4cc19028adc69f2046e6.jpgAnnette Heick forudser kaos forud for Melodi Grand Prix'et, der skydes i gang næste lørdag på Refshaleøen i København (Foto: Annette Heick/Instagram)


- What? WHAT? Er det her? Det mener I ikke? Jeg anerkender, at smag og behag er forskellig, men 600 p-pladser, en båd med plads til 50 og så en - 1! - smal vej hertil...hvordan skal 10.000 mennesker komme herud? Jeg håber, det bliver godt vejr, så folk kan gå eller cykle. Hvis ikke, så forudser jeg en af de største afviklingsskandaler i nyere tid, skriver Annette Heick på Instagram.

Lige nu har den lyshårede sangerinde sin daglige gang på Refshaleøen, hvor B&W-hallerne ligger, for sangerinden arbejder nemlig som vært på BT TV. Til bt.dk uddyber hun:

LÆS OGSÅ: Frede og Mary til Grand Prix

- Lige nu er det fint herude. Solen skinner og folk kan gå og hygge sig. Men hvis det nu slår om rent vejrmæssigt, kan det virkelig komme til at se skidt ud. Fire kilometer fra for eksempel Christianshavn er langt at gå eller cykle, hvis det skyller ned, og de sidste veje herud til er ikke engang asfalterede, siger sangerinden til bt.dk.

Sponsoreret indhold