Nyheder23. august 2012

Annette Heick: Lagt i håndjern med SE og HØRs chefredaktør

Kim Henningsen og Kelds datter lænket sammen
Annette Heick og Kim Henningsen kom pludselig meget tæt på hinanden
Annette Heick og Kim Henningsen kom pludselig meget tæt på hinanden
 Foto: Kaspar Wenstrup

Jobbet som chefredaktør for SE og HØR byder på lidt af hvert, men torsag morgen blev bossen for landets bedste sladderblad, Kim Henningsen, alligevel taget på sengen - af selveste Annette Heick.

Annette Heick er den gennemgående figur i en ny serie på Kanal 5, hvor hun frygtløst kaster sig over en række personer for at få at komme helt ind under huden på dem og deres liv i programmet "Haps! Du er fanget".

Læs også: Annette Heick: Min forbudte sommer-forelskelse

For at komme helt tæt på, lænker Annette Heick sig fast til sine "ofre" med håndjern i fem timer og følger dem igennem alt, hvad de foretager sig. Det gælder ALT - lige fra rygepauser til toiletbesøg.

Læs også: Annette Heick: Sex mindst en gang om ugen

- Jeg har altid været en nysgerrig sjæl, som anser det for at være berigende at møde mennesker fra alle sociale grupper. Og tænk at få fem intense timer til at få stillet sin nysgerrighed, siger Annette Heick til Seoghør.dk.

- Desuden vil jeg gerne lave tv, hvor seerne føler, at de bliver en lille smule klogere. Vi tror, vi ved det hele - men hvor mange ved egentlig, hvad det vil sige at være lænket til en kørestol? Hvor mange er klar over, hvor meget det kræver at være atlet eller balletstjerne? Og hvor mange har prøvet, hvad det vil sige at være et kendt ansigt? Jeg er helt vild med, at jeg har fået til opgave at finde svarene, fortæller Annette Heick.

Programmet bliver sendt på Kanal 5 i løbet af efteråret.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/581089395a874120a65ddf79623adac6.jpg


Annette måtte pænt gå med udenfor, hver gang chefredaktør
Kim Henningsn skulle ryge sig en smøg. Og ifølge Annette var
der tale om temmeligt mange gange i løbet af de fem timer
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Sponsoreret indhold