Nyheder23. august 2013

Annette Heick: Jeg kan tilgive utroskab

Sangerinden Annette Heick vil ikke lade et enkelt sidespring ødelægge sit ægteskab
Af af
Annette Heick har netop fejret kobberbryllup med Jesper - og er stadig hamrende forelsket.
Annette Heick har netop fejret kobberbryllup med Jesper - og er stadig hamrende forelsket.
 Foto: Kaspar WenstrupDe har netop fejret kobberbryllup, og kærligheden mellem Annette Heick og Jesper Vollmer er stadig stærkere end selv det sejeste Randers-reb.

Det kan du læse i det aktuelle SE og HØR, hvor Annette Heick endda forklarer, at hun er rede til at tilgive utroskab for at bevare de stærke bånd til sin elskede mand.


Læs lige, hvem der irriterer Annette Heick


Intet får lov til at komme på tværs i ægteskabet med Jesper Vollmer.

- Så den kærlighed er meget, meget stærk. Selv om vi har ups and downs som alle andre, så har vi en helt speciel og meget stærk kærlighed at bygge på, og hvis Jesper en dag kom og fortalte mig, at han havde været mig utro - hvilket jeg ikke tror, han har - så skulle der godt nok meget til, før jeg ville vælge at lade det gå ud over vores forhold. Det er det simpelthen for vigtigt til, siger 41-årige Annette.


Du kan læse mere i ugens SE og HØR, men Annette Heicks hjertevarme udtalelser er også en del af et større interview i magasinet IN, der netop nu er ude i kioskerne.


Og så er Annette Heick iøvrigt en travl dame, som lige nu knokler med et helt nyt show med farmand Keld, "2 x Heick -Nu stopper du, far!", der får premiere i Musikhuset Aarhus i september.


Hvem er danmarks sjoveste mand?

Sponsoreret indhold