Nyheder6. april 2015

Annette Heick: Jeg får intet ud af at tude!

- Jeg kunne lægge mig i fosterstilling og tude, men det får jeg sgu’ ikke noget ud af
Af af
Annette Heick er vant til, at man gør sit arbejde. Så det gør hun også nu, trods sin mands ulykke.
Annette Heick er vant til, at man gør sit arbejde. Så det gør hun også nu, trods sin mands ulykke.
 Foto: Mikael Rieck




Flere har stillet Annette Heick spørgsmålet, hvordan hun kan arbejde i Aarhus på "My Fair Lady", mens sønnerne går i skole i Sverige og hendes mand Jesper kæmper med at komme ovenpå efter ulykken, hvor han brækkede nakken i Thailand.

LÆS OGSÅ: Annette Heick har brugt to millioner på sig selv

LÆS OGSÅ: Annette Heicks mand har brækket nakken


- Jeg ved det ikke, siger hun. Der går så mange tanker gennem mit hoved, og jeg stiller da også mig selv det samme spørgsmål. Jeg tror ikke, jeg helt har fået følelserne på plads omkring det, siger hun til SØNDAG og fortsætter:

- Men jeg har en teori. Jeg tror, det kommer af, hvordan vi er i min familie; vi passer vores arbejde. Basta! Det ligger så dybt i mig - og det ved Jesper også godt, han har det på samme måde selv - at når man har sagt A, siger man også B, uanset hvad der sker omkring ørerne på én. Jeg er blevet opdraget til at kunne lukke alt andet ude og koncentrere mig fuldt ud om den opgave, jeg har sagt ja til, siger hun.

LÆS OGSÅ: Jesper Vollmer kom rullende til premiere

Annette Heick forklarer, at det er alle, der er med på ideen, når hun er væk - beslutningen er taget i fællesskab, men ingen havde forudset, hvor svært det pludselig skulle blive pga. Jespers ulykke.

- I sådan en situation, vi er i nu som familie, så er der to ting, jeg kan gøre. Jeg kan tage det med et smil på læben og arbejde videre, eller jeg kan lægge mig på gulvet i fosterstilling og tude, og det sidste får jeg sgu ikke noget ud af, vel?, siger hun til SØNDAG.

Sponsoreret indhold