Annette Heick har planlagt sin egen begravelse

Annette Heick har allerede styr på sin sidste rejse

Annette Heick har allerede styr på sin sidste rejse

Foto: Hanne Juul
For mange er døden en både uvirkelig og fjern størrelse - og for mange er den i hvert fald noget, der helst ikke skal tales for meget om.

Men sådan er det ikke hos sangerinden Annette Heick. Hun tackler døden med åbne arme - og har faktisk allerede styr på, hvordan hendes egen begravelse skal forløbe. Det røber hun i denne uges udgave af ALT for Damerne.

LÆS OGSÅ: Annette Heick har fået nye bryster

- Jeg har for eksempel lavet 'min sidste vilje', der ligger klar hjemme, når jeg rejser på ferie. Jeg lægger altid lige en konvolut frem på skrivebordet, hvor der står, hvad jeg har gjort mig af tanker, hvis jeg dør, og jeg har faktisk gjort mig rimelig mange tanker, siger Annette Heick til damebladet.
Her ses Annette Heick til DR-radioprogrammet Mads og Monopolets 10 års jubilæumsudsendelse, der blev sendt live fra DRs Koncertsal i København i september 2013 (Foto: Mikael Rieck)


- Jeg ved, hvordan min begravelse skal køre, og hvis min mand og jeg er ude at rejse, har vi også afklaret på forhånd, hvad der skal ske med vores børn, hvis flyet styrter ned, siger Annette Heick.

LÆS OGSÅ: Annette Heick tilgiver utroskab

- Selvfølgelig vil jeg gerne leve, men jeg synes, det er vigtigt at tale om døden og ikke gøre den mærkelig eller uhyggelig over for mine børn, siger Annette Heick til ALT for Damerne.

Det er to oplevelser fra Annette Heicks ungdom, der har givet hende den åbne tilgang til døden. Som 14-årig mistede hun pludseligt en nær veninde, og blot seks år senere måtte hun igen sige farvel til en veninde, som omkom i en trafikulykke.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close