Annette Heick har brugt to millioner på sig selv

Annette Heick mener, at man ska investere i sig selv.

Annette Heick mener, at man ska investere i sig selv.

Foto: Kaspar Wenstrup
Der er masser af talentshows, og ofte siger forældre til deres børn, at de kan blive lige, hvad de vil. Men det mener Annette Heick er grundlæggende forkert:

- Det ene fører det andet med sig, og alting bunder i begreber som talent og flid. Jeg kan ikke holde ud, når nogle forældre siger til deres børn, at de kan blive lige, hvad de vil. Gu kan de ej! Hvis man ikke har talentet, så kan man altså ikke blive alt - det kan jeg jo heller ikke, siger hun til SØNDAG.

LÆS OGSÅ: Annette Heicks mand kan gå igen

Men samtidig mener hun også, at man kan komme rigtig langt med en målrettet indsats. Og hun har sev brugt mange penge på at stå, hvor hun er i dag:

- Når jeg investerer penge i mig selv, er det for at kunne komme længere ud i hjørnerne. Jeg har regnet ,at jeg har investeret ca. to millioner i mig selv og min karriere. Havde jeg brugt de to millioner anderledes, havde jeg nok ikke siddet her nu, siger hun til SØNDAG.

LÆS OGSÅ: Jesper Vollmer kom rullende til premiere

- For havde jeg ikke lavet den cd, så var jeg næppe kommet med i "Vild med dans" - som jeg i øvrigt ikke brød mig meget om at være med i, men det er en anden sag - og det var i "Vild med dans", Niels-Bo Valbro fra Det Ny Teater så mig og tænkte, at jeg måske kunne spille Glinda i "Wicked". Og havde jeg ikke været med i den, så tror jeg ikke, Aarhus Teater havde fået den idé, at jeg skulle spille Eliza. Det handler om at gribe chancerne, når de er der, understreger Annette Heick.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close