Nyheder14. august 2014

Annette Heick: -Emil Thorup har sjove ideer

Nu vil hun have ham hjem til sig selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/396d0c77564444faa666dd1bd8373f5f.jpg
 Foto: All Over

Tv-værten Emil Thorup kan snart se frem til en invitation fra sangerinden Annette Heick.

Det er dog umiddelbart ikke bare for at spise middag og drikke rødvin. Nej, den 42-årige tv-darling har spottet Emil Thorups sans for boligindretning.

- Det er ikke utænkeligt, at jeg beder Emil om snart at komme hjem til mig, for han er så god til boliger og har nogle sjove idéer. Han har blandt andet en emhætte, som han har beklædt med spejle. Det ser mega godt ud. Han har ret god sans for det, siger Annette Heick.

LÆS OGSÅ: Annette Heick har planlagt sin egen begravelse

LÆS OGSÅ: Annette Heick: Forbrændt på halsen

LÆS OGSÅ: Annette Heick: Jeg kan tilgive utroskab

De to tv-stjerner er begge snart aktuelle i Kanal 5's nye boligprogram "Din bolig i vores hænder", hvor 16 kendte mennesker rykker ind i danskernes hjem og laver en makeover på 10 timer med et budget på 10.000 kroner.

Da datteren til de to folkekære musikere Keld og Hilda Heick bliver spurgt om, hvem af de andre deltagere, hun helst ville have til at indrette sit hjem, kommer svaret da også prompte.

- Jim (Lyngvild, red.) eller Emil.

Ud over Annette Heick, Emil Thorup og designeren, forfatteren og modekommentatoren Jim Lyngvild tæller de 13 andre kendte, der skal trække i arbejdstøjet, blandt andet Saseline Sørensen, Mascha Vang, Dennis Knudsen og Master Fatman.

"Dit hjem i vores hænder" har premiere på Kanal 5 den 25. august.

Sponsoreret indhold