Nyheder7. februar 2015

Annette Heick efter alvorlig ulykke: Tak for støtte og kærlighed

Takker for støtten, efter at manden brækkede nakken
Af af
Annette Heick takker for støtten, efter at manden brækkede nakken
Annette Heick takker for støtten, efter at manden brækkede nakken
 Foto: Annette Heick/InstagramAnnette Heick og manden Jesper Vollmer takker nu for al den støtte og kærlighed, som parret har modtaget i kølvandet på Jesper Vollmers alvorlige ulykke, der fandt sted 21. januar.

Her brækkede han nakken under dét, der skulle have været en hyggelig og afslappende dag ved stranden i Thailand. Jesper Vollmer brækkede sin nakke, da han sprang i vandet i det eksotiske ferieparadis.

LÆS OGSÅ: Brækkede nakken i ferieparadis: Nu er Annette Heicks mand i Danmark

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6f01a82c86d7463f8f581a12831fc0b0.jpg(Foto: Annette Heick/Instagram)


Herefter blev Jesper Vollmer hastet til et hospital i Thailand, hvor han gennemgik en seks timer lang operation for at stabilisere bruddet i nakken.

Han befinder sig nu på Rigshospitalet, og fra sin sygeseng takker han og Annette Heick nu for al den opmærksomhed, der er strømmet ind som følge af nyheden om ulykken:

- Kære venner! Tak for jeres mange rørende kommentarer og jeres omsorg for min mand. Der er fremgang hele tiden, og han kommer til at blive sig selv igen. Vi ved ikke, hvor lang tid det tager, men Jesper er omgivet af kompetente og dygtige mennesker, skriver Annette Heick på sin Instagram-profil og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Annette Heicks mand har brækket nakken: Sådan skete ulykken

- I mellemtiden glæder vi os over al den varme, der er strømmet imod os fra jer og mange andre. Det har været meget overvældende og rørende at opleve midt i vores livs sværeste tid. Alle jeres beskeder er blevet læst og taget ind. Tak for støtte og kærlighed ?? Knus fra Annette og Jesper #familielykke #taknemmelighed.

Parret bor til daglig i Malmø sammen med børnene Storm og Elliot.

Sponsoreret indhold