Anne-Mette Sølbeck: Rejste med Stein Bagger

Anne-Mette, der tidligere var gift med Klaus Riskær, her sammen med sin nye mand, Peter Sølbeck

Anne-Mette, der tidligere var gift med Klaus Riskær, her sammen med sin nye mand, Peter Sølbeck

Foto: All Over

Den svindelmistænkte Stein Bagger, der forsvandt under en middag i Dubai i sidste uge, ferierede ikke blot med sin kone Anette Uttenthal, men også med det kendte par Anne-Mette Sølbeck - tidligere Riskær - og Peter Sølbeck. I det nordsjællandske jet-set er de to blandt de førende.

Peter Sølbeck siger til Ekstra Bladet om Stein Baggers mystiske forsvinden, at de netop havde været sammen, da Bagger skulle afholde en telefon-konference på sit hotelværelse. Siden har de ikke set ham.

Han og Anne-Mette hjalp naturligvis Anette Uttenthal med at lede, men udover at de fandt ud af, at Bagger var taget til lufthavnen har de ingen anelse om, hvor han er taget hen.

- Det, der gør mest ondt, er at se Anette iden her situation… Det er forfærdeligt, siger Peter Sølbeck til Ekstra Bladet.

Anne-Mette Sølvbeck blev for nogle år siden skilt fra den nu bedrageridømte Klaus Riskær Pedersen og er siden ble¬vet par med forretningsmanden og med¬ejeren af IT Factory, Peter Sølbeck. Sølbeck ejer 17,5 pct. af JMI Invest, der ejer halvdelen af aktierne i det nu konkursramte IT Factory.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close