Nyheder6. september 2009

Anne-Mette Rasmussen: Vild med NATO

Den tidligere førstedame skal sammen med Thomas Evers Poulsen optræde med dans for de ansatte i NATO
Anne-Mette Rasmussen er klar til at tage Bruxelles med storm
Anne-Mette Rasmussen er klar til at tage Bruxelles med storm
 Foto: All Over

NATOs ansatte kan godt begynde at glæde sig. Til december vil generalsekretærens frue nemlig vise dem alle, hvordan en rigtig rumba skal skæres.

Sammen med Thomas Evers Poulsen, som hun også dansede med i "Vild med dans", skal Anne-Mette Rasmussen nemlig optræde til et velgørenhedsarrangement i alliancens hovedkvarter.

- Det er et velgørenhedsarrangement med mad og dans, hvor alle de ansatte bliver inviteret. Thomas og jeg vil optræde med et par danse, og bagefter får gæsterne mulighed for at lære lidt forskellige trin, forklarer dansemusen til B.T. og fortsætter:

- Mange af ægtefællerne i NATO laver velgørenhedsarbejde. Og jeg synes, at det vil være en god mulighed for mig at samle penge ind ved hjælp af dansen, fortæller Anne-Mette Rasmussen og tilføjer, at det indsamlede beløb skal gå til kvinder i Afghanistan.

Er man ikke så heldig at være blandt NATOs ansatte i Bruxelles, kan man opleve Rasmussen og Poulsen optræde ved et andet velgørenhedsarrangement allerede næste weekend, hvor de 2 danser for Parkinson Foreningen på Det Kgl. Teater.

Sponsoreret indhold