Nyheder18. marts 2009

Anne-Mette Rasmussen: Glemte bh'en

Statsministerfruen blottede frigjort sin meget lange kavalergang ved dronningens hofbal. Hvad synes du?
Statsministerfruen med mand og lange bryster til bal hos dronningen
Statsministerfruen med mand og lange bryster til bal hos dronningen
 Foto: Thomas Laursen

Brysterne struttede ... eller det vil sige, det gjorde de egentlig ikke, tværtimod, de hang, da fru Fogh glad viste masser af bryst til dronningens bal for danske berømtheder i onsdags.

Faktisk var det en usandsynlig lang og slank kavalergang. Det så umiddelbart ud til, at den midaldrende kvinde har ladet sig forblænde af sin enorme popularitet og de mange komplimenter, og derfor nu ikke kan få nok af at vise så meget som muligt frem.

Desværre er meget af hendes flotte vægttab også gået ud over barmen, der overhovedet ikke er så voluminøs som tidligere.

De fleste kvinder finder deres mest effektive push-up-bh frem, når de skal skrues ned i en ultra nedringet gallakjole, men det er åbenbart ikke noget for den tidligere pædagog.

Sig noget Anders!

Gemalen Anders er i øjeblikket konstant undvigende over for journalister og deres NATO-spørgsmål, men han kunne da godt have svaret sin kone ærligt, da hun har stillet det evindelige spørgsmål:

- Ser jeg godt ud i det her?

Burde Anne-Mette hejse sine bryster højere op?

Send en sms med teksten
SHA A til 1266 for ja
SHA B til 1266 for nej

Det koster 2kr + alm. smstakst

Prisen opkræves på din mobilregning. Tjenesten udbydes af SE og HØR, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Ved problemer, kontakt kundeservice mellem kl. 13-16 på hverdage på tlf. 70 20 75 92.
Der tages forbehold for trykfejl. Du har 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Sponsoreret indhold