Nyheder2. januar 2012

Anne-Mette Rasmussen: Fræk morgengymnastik

Se NATO-fruen i en stilling, du aldrig har set hende i før
Af af
Anne-Mette Rasmussen er blevet en særdeles smidig gymnast - se hende i fuld vigør nederst i artiklen
Anne-Mette Rasmussen er blevet en særdeles smidig gymnast - se hende i fuld vigør nederst i artiklen
 Foto: Claus Poulsen

Først var hun stram, forsigtig og tilknappet førstedame. Så forvandlede hun sig til udfordrende og sprælsk 'fru Fræk' i Vild med dans, og nu viser NATO-frue Anne Mette Rasmussen atter helt nye sider af sig selv - og sin krop.

Anne-Mette er nemlig vild med gymnastiske øvelser, og for nylig lagde den danske eks-førstedame et billede af sig selv på sin Facebook-profil i en stilling, der kræver en vis smidighed og elegance.

Læs også: Anne-Mette: Sådan har du aldrig set hende før

Fotoet stammer fra et ophold på Lanzarote og det populære Club La Santa, hvor Anne-Mette Rasmussen i næste uge tilsyneladende atter står for underholdningen.

'Kom med til Ballroom Fitness uge paa Club La Santa Sport fra den 6 - 13 januar 2012. Festlig og hyggelig uge med dans, foredrag og vinsmagning.', skriver Anne Mette nemlig som forklaring på det spøjse foto.

Læs også: Anne-Mette Rasmussen: Nyt job

Om den nyudklækkede fitnessdronnings gemal NATO-chef Anders Fogh Rasmussen også hopper i stramtsiddende gamacher og springer med på morgengymastikholdet med fruen melder historien ikke noget om...

Se hvor smidig gymnasten Anne-Mette er her:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3143fc5d397c41b49f69270e44abcbcf.jpg


NATO-frue Anne-Mette Rasmussen rejser på fredag til Lanzarote og Club La Santa for at undervise og underholde danskere i Fitness m.m. (Foto: Facebook)

Sponsoreret indhold