Nyheder21. juni 2009

Anne-Mette og Thomas: Venner for livet

De to dansepartnere nød en drink i solnedgangen på Lanzarote efter den første ”Vild med dans”-dag på Club La Santa
- Ironman er en ren frugtdrink uden alkohol, forklarer Anne-Mette til Thomas Evers. Parret er booket som dansepar til lukkede selskaber i Danmark helt frem til november
- Ironman er en ren frugtdrink uden alkohol, forklarer Anne-Mette til Thomas Evers. Parret er booket som dansepar til lukkede selskaber i Danmark helt frem til november
 Foto: Torben Jacobsen

De skåler i en Ironman-drink i Pool Baren, mens solen sænker sig i havet bag dem. Danseinstruktørerne Anne-Mette Rasmussen og Thomas Evers Poulsen gør status over en forrygende lørdag i "Vild med dans"-ugen på Club La Santa, hvor parret har undervist et halvt hundrede danselystne danskere.

-Anne-Mette var selvfølgelig lidt nervøs og spændt på den første dag, da hun ikke havde prøvet instruktør-rollen før, men det gik over al forventning, og hun underviste ubesværet i tropevarmen, siger Thomas Evers Poulsen, som er her for syvende gang, mens eks-statsministerfruen - snart fru NATO-generalsekretær - er på Club La Santa for første gang.

-Jeg har det fint. At danse gør mig glad. Ja, jeg er vel blev nærmest blevet afhængig af det. Skål, Thomas, siger Anne-Mette, som har iført sig en sort silkekjole til middagen med datteren Marie og barnebarnet, tre måneder gamle Martha, som gør mormor selskab hele ugen.

Rigtige venner

Anne-Mette og Thomas Evers dannede par i årets "Vild med dans", og de er i dag nære venner.

-Vi er to vidt forskellige mennesker, og jeg krydsede fingre for, det ville fungere med Anne-Mette, og det gjorde det fra første dansetrin. Altså, vi kunne være røget i totterne på hinanden. Du ved det aldrig, konstaterer Thomas.

-Vi havde den gode kemi sammen, vi swingede, og i dag kommer vi også sammen privat og taler om alt muligt, som nære venner gør, tilføjer Anne Mette.

-Jeg tror og håber, vi er venner for livet, siger Thomas og smiler til Anne-Mette, som måske aldrig har været gladere.

SE og HØR følger Anne-Mette i danseugen. Læs det store interview med hende i bladet på torsdag.

Sponsoreret indhold