Nyheder 13. januar 2013

Anne Louise Hassing: Fra engangsknald til kæreste

Skuespilleren tog sin mand med hjem første aften - og så blev han hængende
Foto: All OverHan var hendes første og eneste one-night stand, men det udviklede sig, og i dag har de været sammen i 12 år og har en søn på otte år sammen. Skuespillerinden Anne Louise Hassing mødte sin udkårne til en efterfest i en lettere bruset tilstand, og han spurgte hende ligeud, om hun havde en kæreste. Det havde hun ikke.

- "Må jeg så ikke tage med dig hjem?", spurgte Peter. Okay! Han er faktisk den første og eneste one-night stand, jeg nogensinde har taget med hjem! Og det holdt også hårdt, da han kom op i min lille hybel i Risskov. Der stank af kattepis, fordi jeg ikke havde fået skiftet kattebakken. For fanden, jeg havde da ikke lige forberedt, at der skulle en mand med hjem, forklarer 45-årige Anne Louise Hassing i et interview med FEMINA.

Ida Corr: Sådan mødte jeg min kæreste

At finde sin eneste ene en aften i byen er ligeså sjældent som at finde en nål i en høstak, men der gik ikke lang tid, før Anne Louise Hassing fik en følelse af, at det var det helt rigtige.

- "Nu er jeg kommet hjem. Ham her har jeg kendt altid", tænkte jeg. Der var så total en hjerteforbindelse, og Peter har også senere fortalt mig, at han havde det på nøjagtig samme måde. Vi var simpelt hen soulmates. Jeg var så ultra klar til det hele.

Men Peter havde været single og musiker i syv år, levede inde på Jazzhouse hver torsdag, fredag og lørdag og havde slet ikke gjort sig tanker om fremtiden og parforhold, siger Anne Louise Hassing.

Det blev til et stormfuldt forhold. Parret måtte holde nogle pauser fra hinanden, men de fandt ud af, at de slet ikke kunne undvære hinanden. De flyttede sammen, og efter et par år fik de et barn.

- Vi har virkelig taget nogle ture! Vi trigger hinanden på nogle punkter, så vi begge ser rødt, men det er heldigvis sjældnere og sjældnere, det sker, fortæller skuespillerinden.


Anne Louise med sit livs kærlighed, Peter Hellemann (Foto: All Over)

Helle Fagralid: Skudt i Ole Bornedal

Sponsoreret indhold