Anne Linnets søn skal i retten

Foto: Kaspar Wenstrup

Marcus Linnet, Anne Linnets søn, fortryder formentligt, at han ikke fik åbnet postkassen og svaret på de breve, som Sikkerhedsstyrelsen har sendt til ham angående hans brug af scenefyrværkeri. 

Måske har den 41-årige Linnet-søn haft travlt med at producere sange for moren eller lave vild scenefyrværkeri - han har i hvertfald overset eller undladt at svare på hele tre breve fra Sikkerhedsstyrelsen.

Ifølge anklageskriftet er han tiltalt for at have 'undladt at give nødvendige oplysninger til brug for sikkerhedsstyrelsens kontrol', og derfor er han nu blevet hevet i retten af Københavns Politi og sidder snart på anklagebænken i Københavns Byret. 

Det fremgår af Sikkerhedsstyrelsens register over festfyrværkere, at Marcus Linnet er godkendt til at opbevare scenefyrværkeri.

Tilladelsen er udstedt i København og er udstedt til at gælde i Danmark.

Hvordan Marcus Linnet forholder sig til tiltalen vides ikke, da det ikke har været muligt for SE og HØR at få en kommentar. 

Skulle han i retten findes skyldig, lader det ikke til, at politiet påtænker at smide ham i brummen. Straffen lyder på 5.000 kroner, og i så fald må Marcus dykke dybt ned i producerlommerne og huske at tjekke postkassen en anden gang. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Anne Linnets søn Marcus Linnet skal i retten. Foto: Aller Media 

Linnet-dynastiet

Anne Linnet har rocket de danske hitlister siden 1970’erne med utallige hits. Hun slog først igennem med bandet Shit og Chanel og har senest udgivet albummet ’Alle mine drømme til dig’.

I 1974 blev hun gift med jazzsaxofonisten Holger Laumann, med hvem hun fik Eva og Jan Martin.

I dag har Jan Martin skiftet navn til Marcus. I 1988 fik hun sønnen Alexander, der er bedre kendt under kunstnernavnet Xander.

I 2006 adopterede Anne Linnet søskendeparret Maria og Peter. Søskendeflokken Linnet blev yderligere forøget, da Anne Linnet i 2010 sammen med Tessa Franck indgik registreret partnerskab. De fik sammen i 2013 børnene Isolde Elisabeth og Nemo.

Marcus Linnet er født i 1977. I dag er Marcus Linnet producer og producerer blandt andet for sin kendte mor.

Anne Linnet ejer Linnet Songs ApS sammen med sønnerne Marcus og Alexander. Sønnerne ejer hver 10 procent af firmaet og Anne Linnet resten.

Tidligere har Marcus Linnet hjulpet sin mor, da hun var dommer i X Factor.

Læs mere om, hvordan du opbevarer fyrværkeri og pyroteknik her.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close