Anne Linnet: Endelig lykkelig.

I august blev Anne Linnet mor til datteren Isolde, der er hendes 6. barn

I august blev Anne Linnet mor til datteren Isolde, der er hendes 6. barn

Foto: All Over

Det kom som et chok, da Anne Linnet i sommer blev hemmeligt viet til den 34 år yngre Tessa Franck på Københavns Rådhus. Kort efter kom datteren Isolde til verden - og tilværelsen som nybagt mor i en alder af 57 er ren lykke.

Læs også: Anne Linnet: Gift med gravid 22-årig

- Vores familie trængte til at fokusere på noget glæde og nyt liv efter at have mistet et par hjørnestene inden for de seneste par år, fortæller Anne Linnet til Ekstra Bladet.

Sangerinden mistede for nylig både sin mor og eksmand, Holger Laumann.

Se billederne af nyfødte Isolde her

Anne Linnet er i forvejen mor til fem børn - de to yngste er adopterede rumænske børnehjemsbørn. Og at blive mor igen i så sen en alder skræmmer hende ikke:

- Nej, det er fedt at få lov at opleve igen, siger hun.

Tessa og Anne Linnet mødte hinanden for 2 år siden i forbindelse med optagelserne af en video til sangerindens seneste album. Tessa arbejde på det tidspunkt i Magasin, og kom forbi med tøjet til videoen.

- Det udviklede sig efterhånden. Jeg gik egentlig ikke og ledte efter en kæreste. I virkeligheden havde jeg nok skyklapper på, men pludselig oplever man så, at man går og glæder sig til, at den anden skal træde ind ad døren. Og så tænker man, "nej, hvad er det, der foregår", uddyber hun.


Maryam Tessa Franck Linnet og Anne Linnet til premieren på musicalen "Mama Mia", som Anne har skrevet sangtekster til (Foto: Thomas Laursen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close