Anne Linnet: - Derfor rører jeg aldrig alkohol

Anne Linnet kan ikke tåle alkohol.

Anne Linnet kan ikke tåle alkohol.

Foto: Aller Media

 
 
- Jeg har ondt af folk, der ikke drikker. Når de vågner om morgenen, har det det så godt, som de kommer til at have det resten af dagen.
 
- Man er ikke rigtig fuld, hvis man kan ligge på gulvet uden at holde fast i noget.
 
 
Ovenstående citater stammer fra henholdsvis Frank Sinatra og komikeren og skuespilleren Dean Martin, der sammen med Sammy Davis Jr. udgjorde den navnkundige 'Rat Pack'-trio.
 
Men den galej får man ikke den danske sangerinde og sangskriver og tidligere X Factor-dommer, Anne Linnet til at hoppe med på.
 
Ekstra Bladet har talt med Linnet i anledning af, at den 64-årige kunstner meget snart rammer folkepensionsalderen, og det er her, hun fortæller om sit konsekvente forhold til alkohol.
 
– Jeg drikker aldrig alkohol. Jeg kan simpelthen ikke tåle det, siger Anne Linnet, der tror at afholdenheden har været medvirkende til, at hun rent fysisk holder alderen fra livet.
 
 
Selv om hun selv er ved at komme op i årene, har hun en klar holdning til ældre mennesker.
 
- Jeg gider dem ikke, sagde hun tidligere i år til magasinet 'IN'.
 
Her fortæller hun om en oplevelse, hun havde for nylig, hvor en veninde havde samlet en flok kvinder til en weekend.
 
De var alle mellem 60 og 75 år, og Anne Linnet blev træt det øjeblik, hun trådte ind af døren på trods af, at hun kender dem og holder af dem.
 
Der var sådan en mormor-energi i rummet, at hun simpelthen måtte lægge sig ned og sove.
 
Hun er heller ikke til parmiddage.
 
– Jeg har ikke tid til at falde ned i par-middag-suppedasen. Det har jeg aldrig haft, og det er slet ikke mig. Der skal ske noget mere, siger hun til Ekstra Bladet.
 
Og med syv børn i alderen fire til op i midten af 40'erne, så er der fuld tryk på hjemmefronten hos Anne Linnet.
 
Hun har Isolde på syv og Nemo på fire med partneren Tessa, mens resten af børnene er voksne.
 
Hendes søn, Peter, der er adopteret fra Rumænien, afslørede i 2016, at han vil skifte køn fra mand til kvinde.
 
- Jeg har tænkt mig at begynde at få hormoner. Det er jo en voldsom forandring, man gennemgår, når man begynder at tage kvindelige hormoner. Mine operationer skal laves i Californien, som har de bedste kirurger i hele verden. Jeg ved ikke, hvornår jeg skal i gang, men jeg ved, at jeg er begyndt på min transformation, og jeg glæder mig til hver dag, fordi det gør mig glad og lykkelig, sagde Peter ved den lejlighed, hvor han samtidig ændrede navn til 'P'.
 

Anne Linnet med sønne 'P.', der vil skifte køn og leve som kvinde. (Foto: All Over Press)
 
Udover P. har Anne Linnet yderligere fire voksne børn, Evamaria og Marcus, som hun har sammen med jazzmusikeren Holger Laumann, Alexander, som hun har sammen med Mads Buhl Nielsen, datteren Maria, der er biologisk søster til Peter og ligeledes adopteret fra Rumænien.
 
Galleri med Anne Linnet:

Anne Linnet - december 2016

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close