Anne Laxholms mand ville også være dommer i "Vild med dans"

Sådan kunne en del af dommerpanelet have set ud

Sådan kunne en del af dommerpanelet have set ud

Claus PoulsenDa TV 2s fredagsunderholdning "Vild med dans" for første gang rullede over danskernes TVskærme i 2005, og kendisser sammen med professionelle dansere skulle danse sig gennem de klassiske standarddanse og latindanse, lærte danskerne Anne Laxholm at kende.

Hver fredag bliver der holdt fest, når aftenens Vild med Dans-program er slut. Men Anne Laxholm deltager ikke i festlighederne. På søndag.dk fortæller hun hvorfor

Sammen med de tre andre dommere - hvoraf Britt Bendixen og Jens Werner også har været med i alle ti sæsoner - har hun været igennem en række prøver for at finde frem til lige netop den sammensætning af dommere. Og holdet bag "Vild med dans" havde faktisk muligheden for også at vælge Anne Laxholms mand og dansepartner, Hans Henrik Laxholm, fortæller Anne Laxholm.

Dommeren boede hos sin døde mor

Han ville have gjort sig godt på tv
Og Anne Laxholm var med egne ord vild overrasket over, at det endte med at blive hende og ikke hendes mand, der skulle ende med at være "Vild med dans"-dommer.

- Min mand er meget hurtigere i replikken end jeg, og han er kendt for at have en stor mund og mene meget. Men han står også ved det, han mener, hvilket ganske vist ikke altid var en fordel for os, da vi dansede. Men jeg tror, han ville have gjort sig så godt på tv, siger hun om sin mand gennem 40 år.

Anne Laxholm har i flere tilfælde haft kræft helt tæt ind på livet. Det fortæller hun om her - og om hvordan hun ikke vil lade sig styre af frygten for diagnosen

Mere kendt nu end da hun vandt medaljer
Og hun og Hans Henrik har ikke kun dannet par i privaten. De har danset sammen siden hun var 14. De blev kærester, da hun var 16, og blev forlovet med, da hun var 18, og blev gift, da hun var 21. I sommer havde de altså 40-års bryllupsdag.

Og jobbet som "Vild med dans"-dommer har betydet, at Anne Laxholm nærmest er blevet mere berømt nu, end hun og Hans Henrik Laxholm var, da de var på deres højeste som standarddansere og vandt verdensmesterskabet for amatører, og også som professionelle vandt en lang række sølv- og bronzemedaljer ved både VM og EM fra sidst i 1970'erne til sidst i 1980'erne.

Se de flotteste "VIld med dans"- kjoler i gallerietUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close