Nyheder14. januar 2013

Anne Kejser: Ny "Big Brother"-vært

Den slemme slemme pige overtager showet
Gad vide, om Anne Kejser bliver ligeså jysk at høre på som sin forgænger?
Gad vide, om Anne Kejser bliver ligeså jysk at høre på som sin forgænger?
 Foto: Mikael RieckDe har begge Zulu-programmet "Slemme slemme piger" stående på CV'et. Nu deler de også snart titlen som "Big Brother"-vært, når Anne Kejser overtager jobbet fra den meget jyske Marie Egede.

Og den sjove pige glæder sig til de nye udfordringer i Kanal 5's vilde overvågningsshow.

- Jeg ser det som en kæmpestor, men dejlig udfordring at skulle være vært på "Big Brother". Jeg er sikker på, det kommer til at være et kick for mig, at det er live-tv, og jeg glæder mig sindssyg meget. Især fordi jeg elsker formatet, ikke mindst i år, hvor den klassiske isolationshistorie krydres med rigtig, rigtig meget skæv og gakket humor, hvilket lige er mig, siger Anne i en pressemeddelelse.

"Big Brother"-Amanda: Se mine bryster

Selv om Anne har en vigtig rolle i programmet, har hun endnu ikke mødt den nye gruppe deltagere, der vinker farvel til friheden for 100 dage i isolation. Men så vidt hun ved, skal vi glæde os til den nye sæson og til at møde de nye beboere.

- De er endnu ikke endelig udvalgt. Men en lille fugl har sunget i mit øre og fortalt mig, at jeg kan forvente mig en helt fantastisk gruppe af søde, sjove og kantede personligheder, der er som skræddersyede til den galskab og det pres, der venter dem i årets "Big Brother", slutter Anne Kejser.

Slem pige: Hvem er hun kæreste med?

Sponsoreret indhold