Nyheder 17. maj 2011

Anne Herdorf blev fyret

Det kunne ikke have ramt meget hårdere, da dansktopsangerinden Anne Herdorf blev fyret fra sit job, mens hun var sygemeldt med depression
Anne Herdorf blev fyret, men er nu stærkt tilbage!
Anne Herdorf blev fyret, men er nu stærkt tilbage!
Foto: All Over

Livet i showbiz kan være svært at regne med. Den ene dag er man elsket af alle - den næste dag kommer ingen til éns koncerter.

Den usikkerhed blev for meget for dansktopsangerinden Anne Herdorf, som i 1987 blev hele Danmarks darling med Grand Prix-sangen "En lille melodi". Derfor valgte hun at uddanne sig som sygeplejerske og fik fast arbejde på Gentofte Hospital.

Det ligger i mit blod

Men arbejdet som sygeplejerske er også hårdt, og Anne Herdorf gik ned med stress og efterfølgende depression. Mens hun var sygemeldt, blev hun offer for nedskæringer og blev fyret, hvilket sendte den i forvejen svækkede Anne Herdorf helt ned i kulkælderen.

Men nu er hun tilbage!

I lørdags optrådte Anne Herdorf med "En lille melodi" foran 6000 mennesker i forbindelse med Top Charlie, og det var som at vende hjem for den nu 43-årige sangerinde.

- Det her ligger i mit blod. Jeg er 43 år nu - og jeg må se i øjnene, at det er her, jeg skal være, fortæller Anne til Ekstra Bladet.

Hun forlader nu ikke sygeplejegerningen helt, da hun fortsat vil lave frivilligt arbejde.

Sponsoreret indhold