Anne-Grethe Bjarup Riis: Jeg elsker Trine Appel

Foto: All Over

Skuespillerne Anne-Grethe Bjarup Riis og Trine Appel er hinandens bedste veninder og har været det i ca. 16 år.

- Vi kommer indimellem til at sige, at vi bare storelsker hinanden, fortæller Anne-Grethe i et interview med Alt for Damerne.

- Jamen, selvfølgelig er det da kærlighed, supplerer Trine hende hurtigt.

De to veninder har hjulpet hinanden igennem en skilsmisse hver, stået faddere for hinandens børn, hjulpet i jagten på den nye mand, og så ved de begge, at de altid er der for hinanden.

- Nogle gange har jeg slingret ned langs søerne, lidt ked af det og halvfuld, og altid er jeg blevet inviteret indenfor og mødt med et enormt overskud, afslører 35-årige Trine om sin bedste veninde.

Taler om alt

- Vi kan simpelthen tale om ALT.

- Og det er helt ned i sex-detaljen. Yes! supplerer 42-årige Anne-Grethe og afslører, hvad begges kærester nok godt vidste. At intet bliver holdt hemmeligt, når de to mødes.

Der er også masser af beundring i venindernes forhold, og jalousi er aldrig kommet på tale mellem de to. Hemmeligheden er blandt andet, at de hverken går efter de samme roller eller de samme mænd. Men lidt besidderisk kan man jo altid blive.

- Engang skulle en af mine andre veninder følge Trine hjem og ringede så til mig bagefter og sagde, "hold kæft, hvor er hun skøn!". Og det var lige før jeg sagde, "ja men hun er altså MIN!"

De to er uadskilligelige og regner også med at hænge ud sammen, når de engang er blevet rigtig gamle og grå.

- Vi skal sidde som sådan nogle gamle gubber oppe i et sommerhus og være spritstive og pinlige, slutter Trine.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close