Nyheder 3. november 2009

Anne-Grethe Bjarup Riis: Fortæller om sex og utroskab

Sammen med veninden Trine Appel har skuespilleren skrevet romanen ”Send mere sex”. Og det går ikke stille for sig
Foto: Fra bogen

"Det kilder et vist sted på Helene Sandholm. Eller for at sige det på jævnt dansk: Hun er stanghamrende liderlig! Hun læner sig op ad den vakkelvorne reol, og da hun kaster nakken tilbage, rammer hun bogryggen på Broby Johansens 'Krop og klær'. Men lige nu er hun mest krop, for klæ'rne er drysset af hende og ligger spredt rundt på gulvet, og der er én, der bider hende i brysterne. Det er Morten (...)". Sådan indleder Anne-Grethe Bjarup Riis og Trine Appel deres roman "Send mere sex" med første kapitel under titlen: "Alle har ret til et fedt sexliv!".

Selvoplevede historier

Selv om der er tale om en roman, og hovedpersonen har fået navnet Helene, er bogen ikke ren fiktion

- Jamen, jeg har da selv været i den situation - det er sgu ikke bare nogle sjove historier, vi har fundet på! Meget af det er selvoplevet, og så har vi blandet det rundt i en stor gryde og puttet det ned i de forskellige karakterer, siger Anne-Grethe Bjarup Riis.

Synes du, det er i orden at være utro?

Nej, det synes jeg ikke - hvis du vil blive i dit forhold. Jeg fandt jo min nuværende mand ved at være utro, ja, men jeg vidste, at jeg ikke skulle blive sammen med min eksmand, for der var bare ikke nok kærlighed til sidst. Men jeg tror ikke på, at man kan sparke noget kærlighed ind i forholdet ved at gå ud og kneppe med gud og hvermand - den løsning tror jeg ikke på, siger Anne-Grethe Bjarup Riis.

Læs hele interviewet på www.femina.dk

Sponsoreret indhold