Nyheder26. november 2018

Anne Glad om 13 år yngre mand: Det skulle ikke være os

Ægteskab og baby lå ikke i planerne, da Anne Glad mødte den 13 år yngre Kim Vagn Wagner
https://imgix.seoghoer.dk/anne-glad.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Anne Glad og musikeren Kim Vagn Wagner blev for lidt over et år siden forældre til sønnen Kaj.

Men faktisk var der ikke noget, der pegede i retning af ægteskab og baby, da parret mødte hinanden.

Det fortæller Anne i et interview med ALT for Damerne.

- Der er tretten år mellem Kim og mig, og det var hundrede procent pga. den aldersforskel, at vi blev kærester tilbage i 2014. Vi tænkte begge to, at det her kunne vi jo bare kaste os ud i. Det var en gratis omgang, helt ufarligt, for det skulle jo ikke være, og derfor havde vi paraderne nede, siger hun i interviewet og fortsætter: - Vi mødte virkelig hinanden helt åbent og nøgent, vi behøvede ikke spille spil, for der var ingen planer for fremtiden. Det var nu og her, og så skulle vi også lige passe på ikke at blive alt for glade for hinanden, men det var der jo heldigvis ingen fare for, for vi var jo fra hver vores planet…! Det var en virkelig overraskende forelskelse. I starten af september afslørede Anne Glad, 46, så, at hun den 10. maj, på sin fødselsdag, var blevet gift med sin kæreste, musikeren Kim Vagn Wagner. - Giftefogeden kom fra Københavns Rådhus og viede os herhjemme i stuen. Det var simpelthen så fint og meget rørende, og giftefogeden var en klog og nærværende kvinde. Vores lille søn, Kaj, sad på gulvet og kiggede på sin mor og far, og alle var glade for at være med, fortæller fortalte Anne Glad til BILLED-BLADET. Artiklen fortsætter efter billedet

Havde droppet tanken om at blive mor

Sønnen Kaj var Anne Glads første barn, og tidligere har hun fortalt, at hun faktisk havde slået tanken om at blive mor ud af hovedet.

Da Anne Glad som 41-årig blev single, aftalte hun nemlig med sig selv, at det der med at få børn ikke var for hende.

Men det ændrede sig, da hun mødte den 13 år yngre musiker Kim Vagn Wagner.

- Han ville have børn, og jeg ville have ham, har hun tidligere fortalt i et stort interview i Alt for Damerne.

Livsstilseksperten havde ikke for alvor troet, at det trods hendes høje alder ville blive svært for hende at blive gravid.

Men det viste sig ikke at være så ligetil. Anne pendlede flere gange om ugen mellem arbejdet i Aarhus og hjemmet i København, hvor kæresten også boede.

Projekt baby blev pludselig mere praktisk end romantisk, fordi hun skulle sørge for at være hjemme, når hun havde ægløsning.

- Tidligere havde vi haft det så dejligt, men pludselig skulle vi sætte vores sexliv i system. Det gjorde vores forhold enormt uromantisk og uskønt, og det var virkelig en dræber for projektet. Alt det, der havde været naturligt og fint, blev pludselig kunstigt og besværligt, har Anne fortalt.

Sponsoreret indhold