Nyheder13. december 2014

Anne Gadegaard vil strammes op

Den frække sanger bruger mange timer i træningscentret
Af af
Anne Gadegaard ser allerede godt ud, men hun vil i endnu bedre form
Anne Gadegaard ser allerede godt ud, men hun vil i endnu bedre form
 Foto: Peter Grosen


Maveskindet er stramt, og hendes kvindelig former tiltaler de fleste, men Anne Gadegaard vil stå endnu skarpere. Læserne, der følger hendes blog, har de seneste uger kunnet følge sangerens udfoldelser i fitnesscentret.

- Jeg er virkelig stolt af mig selv.. Jeg har nu trænet hverdag i halvanden time ca. siden vi kom hjem fra Spanien. Og årh gud, hvor har det bare været hårdt. Men nu er det hårde overstået. THANK GOD! For nu er det nemlig blevet en fantastisk følelse når jeg træner. Først var det jo super hårdt at komme i gang, og man gider ikke rigtig afsted. Men nu nyder jeg hvert sekund jeg træner. Okay, jeg er ved at dø hvergang fordi det er så hårdt, men følelsen man får efter en god træning er fantastisk!, skriver den kønne pige, som tidligere har optrådt i mandemagasinet M!.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard skaber brystdebat

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard helt nøgen

Anne lægger regelmæssigt fotos op af, hvad hun indtager, og der kan man se, at hun holder sig fra junk og usund mad. I stedet står der masser af salat på menuen.

- Jeg fik mig taget sammen, og kom ned og fik en lækker træning. Det blev til en time og 10 minutter på løbebåndet plus styrketræning. Jeg lavede mig også en skøn stor skål med grønsager og lidt fisk. Så alt i alt en god dag i sundhedens tegn, lyder det fra Anne.

Sponsoreret indhold