Nyheder8. oktober 2018

Anne Gadegaard: Maven vokser støt

Gravide Anne Gadegaard har overstået tiden med kvalme og opkast
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne-gadegaard-08102018.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det er en lille pige, der ligger i den smukke Grand Prix-sangerindes mave.

Faderen er hendes kæreste gennem et par år, Christian, som hun lærte at kende gennem fælles venner.

Og Anne Gadegaards flotte mave vokser støt.

Det viser hun på et nyt foto, som hun netop har postet på Instagram.

Her står hun på sit badeværelse kun iført undertøj og en åben kimono, der giver mere eller mindre frit udsyn til den voksende mave.

Hun er heldigivis ude over det første trimester, som har været særdeles hårdt for den 26-årige sangerinde og blogger.

- Jeg er ikke startet ud med den fedeste graviditet. Undskyld mit sprog, men fuck opkasten og kvalmen, skrev hun på sin blog. Det som har været det værste for mig, har været hovedpinen. Jeg har haft så meget hovedpine, at man tror det er løgn. Selv om jeg fik at vide af min jordmoder, at jeg godt måtte spise en pille, når det var rigtig slemt, så havde jeg jo slet ikke lyst. For TÆNK nu hvis det kunne skade. Jeg har grædt og grædt og grædt, fordi det gjorde så ondt. Til sidst har jeg måtte opgive min stædighed, og tage en pille, fortalte Anne Gadegaard.
Men det er slut nu. Hun er dog ikke helt på toppen skriver hun i sit nyeste post på Instagram. - Jeg har været sengeliggende hele dagen, og har haft det skidt siden igår aftes. Det har dog ikke noget med opkast og baby at gøre, da det kommer fra den anden ende. Så kan i selv tænke jer til resten, haha, skriver Anne Gadegaard.
For et par uger siden afslørede hun, hvor meget hun egentlig har taget på i løbet af graviditeten indtil videre.

- Jeg har indtil videre taget 4-5 kilo på, og det synes jeg egentlig er meget passende. Jeg vejede omkring 57 kilo før, og nu vejer jeg omkring 61 kilo, skriver Anne på sin blog.

Hun har heller ikke noget imod det, hvis der kommer flere kilo på i løbet af graviditeten.

- Hvis jeg tager 10 kilo mere på, så er det sådan det er. Det er på ingen måde noget der får mig til at gå i panik. Jeg ved at uanset hvor mange kilo jeg tager på, så skal jeg nok smide dem igen. Jeg har været vant til at træne, jeg er stadig ung, så hvorfor skulle jeg ikke smide dem igen? , skriver hun.

Barnet kommer til verden en gang næste år.

Den stolte kommende far, Christian, foretrækker at være anonym og tager ikke del i Annes offentlige liv, men herunder er han med på et 16 måneder gammelt foto fra en ferierejse til Spanien.

Sponsoreret indhold