Nyheder 1. oktober 2014

Anne Gadegaard: Her skal jeg giftes

MGP-stjernen har allerede besluttet sig for, hvor hendes bryllup skal holdes
Anne Gadegaard har besluttet sig for, hvor hun skal giftes.
Anne Gadegaard har besluttet sig for, hvor hun skal giftes.
Foto: Mikael Rieck"MGP"-vinderen Anne Gadegaard, der vandt Melodi Grand Prix for børn i 2003, er blevet en voksen dame, der skriver om sit liv og sine drømme på bloggen annegadegaard.com.

Til dagligt bor Anne Gadegaard, der oprindeligt er fra Aarhus, i en lejlighed i København sammen med sin kæreste, Micky Skeel.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard skaber brystdebat

Men lige nu opholder den 22-årige blogger sig i Portugal, hvor hun og kæresten er på surfer-ferie. Den unge sangsild nyder solen og stranden og har forelsket sig så meget i landet, at hun slet ikke har lyst til at skulle hjem igen.

- Jeg gider ikke hjem allerede på lørdag. Kunne sagtens lige overskue at være her i to uger. I går var vi ude og besøge en vingård, hvilket var en vild fed oplevelse. Aldrig har jeg været et smukkere sted! Skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: Se Gadegaard helt nøgen

Den unge kvinde blev så begejstret for den portugisiske vingård, at hun har besluttet sig for, at det er der, hun vil gifte sig og bo sammen med sin kæreste.

- Jeg var lidt sløv, da vi kom hjem fra stranden, så jeg vidste ikke helt, om jeg ville med derud. Men så fik Micky overtalt mig, og det er jeg SÅ glad for. Sådan en dejlig oplevelse! Jeg skal både giftes der og bo der!!! Fuck havudsigt… Nu vil jeg bare have en kæmpe vingård, lyder kommentaren fra den romantiske pige på bloggen.

LÆS OGSÅ: Barnestjernen er flyttet sammen med sin kæreste

I Portugal bor parret på nuværende tidspunkt i et hus sammen med 16 andre, hvor de spiser, hygger sig og drikker sangria sammen. På lørdag rejser de igen hjem til Danmark - og om det er som ægtepar eller stadig bare som kærester, må tiden vise.

Du kan se billederne fra Anne Gadegaards tur til Portugal her.Sponsoreret indhold