Nyheder 19. oktober 2009

Anne Dorthe Tanderup: Svært at være elskerinde

Bjarne Riis’ hustru fortæller hudløst ærligt om parrets samliv i en ny bog
Foto: All Over

I sommer blev den tidligere håndbolddarling Anne Dorthe Tanderup og Ørnen fra Herning gift ved et superromantisk bryllup.

Anne Dorthe og Bjarne Riis har været kærester i 13 år, men det er tydeligt, at de stadig er meget glade for hinanden.

Den erotiske del af forholdet har dog ikke altid de bedste betingelser. Det fortæller Anne Dorthe i den nye bog "Verdens bedste mor".

Parret har 3 små sønner sammen på 7, 5 og 3 år, som Anne Dorthe bruger sin hverdag på at passe, mens Bjarne rejser verden rundt med sit cykelhold.

- Når Bjarne så kommer hjem, er jeg selvfølgelig rigtig glad for at se ham. Men ofte har det ikke lige været den seksuelle lyst, der er kommet op den første aften, hvor jeg kan mærke, at det er den måske for ham, fortæller Anne Dorthe, som beskriver sin cyklerytter som noget af en kælegris.

Bjarne vil ligge i ske

- Jeg er en person, som er lidt rastløs. Jeg skal have lidt plads. Jeg kan heller ikke ligge tæt med Bjarne hele natten. Han vil gerne, men jeg kan ikke holde det ud. Jeg skal have plads, fortsætter hun og giver også parrets småbørn noget af skylden for, at hjemmet ikke oser af frigjort sex.

- Det har bare været sjovere, når vi var væk … Det har i hvert fald været guld for os at rejse væk på weekend, selv om det var hårdt at rejse fra børnene. Men man får meget mere overskud til at være kærester igen, fortæller Bjarnes kone.Sponsoreret indhold