Nyheder11. september 2014

Anna Wintour dikterer Wozniackis hår

Den berømte, og berygtede modedronning råder Wozniacki til ny frisure efter hårstunt midt i en tenniskamp
Den blonde tennisspiller erkendte selv på Twitter, at hun havde brug for en ny frisure
Den blonde tennisspiller erkendte selv på Twitter, at hun havde brug for en ny frisure
 Foto: Claus PoulsenEfter flere hårrejsende episoder under årets Grand Slam-turnering US Open har den danske tennisdarling Caroline Wozniacki endelig fået fikset lokkerne - endda på opfordring fra selveste Anna Wintour, der er den frygtede og berygtede chefredaktør på fashionbiblen Vogue.

- Jeg elsker min nye klipning. Tusind tak Anna Wintour for at fortælle mig at jeg virkelig havde brug for en ny frisure og for at sætte frisøraftalen op, skriver den danske tennisdarling på sin Instagram-profil og flasher et billede med de nye lokker.

LÆS OGSÅ: Wozniacki om bruddet: Jeg var i chok! Han dumpede mig på 10 minutter over telefon

Anna Wintour, der selv bærer en ultraskarp karakteristisk page, er kendt for sin fuldstændig ærlige - og til tider hårde - mening om mode. Og som Wozniacki selv skriver, så har Wintour virkelig understreget, at tennisspilleren havde seriøs brug for at få ordnet de viltre lokker.

Wozniackis lange fletning satte sig nemlig fast i ketsjeren under en returbold i kampen mod den hviderussiske Aliaksandra Sasnovich under US Open. Efter kampen delte Wozniacki et billede på sin Twitterkonto af det hovedvridende ketcherkiks med ordene "Jeg trænger måske til at blive klippet."

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki vælter sig i penge

Det efterfølgende pressemøde handlede i høj grad også om hårstuntet:

- Jeg prøvede alligevel at ramme bolden, og jeg rev næsten hovedet af, fortalte den tidligere verdensetter.

Caroline Wozniacki spillede sig i finalen, men mødte hårde problemer mod finalemodstanderen Serena Williams, der knuste danskeren og tog trofæet.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki: Nu med kulsort page

Ketcherpigerne er uden for banen gode veninder og overværede et modeshow i New York sammen med netop Anna Wintour den 9. september.

Se Wozniackis ketcherkiks på Twitter.

Se Wozniackis nye frisure.

Sponsoreret indhold