Anna Thygesen fik kys af Bono: - Jeg var helt starstruck

Bill, Anna og Bono

Bill, Anna og Bono

Foto: Bill RathjeForretningskvinden Anna Thygesen fik en oplevelse ud over det sædvanlige, da hun søndag eftermiddag nød lidt mad og vin på restaurant La Colombe d'Or i Sydfrankrig.

Restaurantbesøget endte nemlig med, at forretningskvinden fik et solidt kys af selveste Bono, forsangeren i U2.

Og sådan en oplevelse er ikke lige til at ryste af sig igen, fortæller Anna Thygesen til SE og HØR:

LÆS OGSÅ: Bono hasteopereret i ryggen

LÆS OGSÅ: Bono jokede med selvmord

- Han er jo ikke kun en rockstjerne. Han er jo et ikon Det er ret blæret ikke? Jeg har været på La Colombe d'Or flere gange og mødt kendte, men dette er første gang, at jeg har været så starstruck, siger Anna Thygesen om sit møde med den verdenskendte forsanger.Bill, Anna og Bono (Foto: Bill Rathje)


Anna Thygesen sad sammen med to danske venner, da de opdagede, at U2-forsangeren også var på fransk restaurantbesøg. Selv turde Anna Thygesen ikke forstyrre U2-ikonet, men vennen Bill havde heldigvis modet til at fortælle Bono, at han beundrede ham og spørge, om sangeren ikke havde lyst til at komme hen til danskernes bord.

Og det havde Bono!

- Så han sad ved vores bord i 20 minutters tid, hvor vi snakkede om alt og ingenting. Vi spurgte, om han kendte til Danmark, og han nævnte selv Helena Christensen (som er en god ven af Bono, red.), og at hun stod ham meget nær, siger Anna Thygesen og tilføjer:

- Bono er simpelthen verdens sødeste mand. Det virkede virkeligt som om, at han nød at tale med os, og inden han gik, nåede jeg selvfølgelig lige at få taget et par billeder, siger Anna Thygesen.

Og Anna Thygesen var helt starstruck, da Mr. Bono spurgte "May I kiss you? You're a wonderful person" (Må jeg give dig et kys? Du er et dejligt menneske, red.).


... og ja... hvem ville ikke også blive starstruck, hvis selveste Mr. Bono ville kysse én?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close