Anna og Martin: - Vi vil være strenge

Anna og Martin er enige om, at deres søn skal opdrages, så han bliver en høflig ung mand.

Anna og Martin er enige om, at deres søn skal opdrages, så han bliver en høflig ung mand.

Foto: René Schütze
Anna Due og Martin "ham den gamle" Hjort blev i 2013 kendt for at te sig tosset på Paradise Hotel, og selvom det ikke altid ser ud til, at parret kender til god bordskik og andre normer, så har de andre planer for deres nyfødte søn Villian.

- Han skal lære at have bordskik, selvom det på TV ser ud til, at jeg ikke har bordskik, så har jeg det faktisk, griner den nybagte mor.

- Vi har snakket meget om opdragelse og på det punkt er vi meget ens, så det er jeg fortrøstningsfuld over for, supplerer "ham den gamle".

LÆS OGSÅ: Anna savner fængslede Martin

Og parret har allerede planlagt, hvordan det skal lykkes for dem at få en velopdragen søn.

- Vi er klar til at tage kampe med ham tidligt. Vi vil hellere være lidt strenge i starten, når han begynder at plage og skabe sig. Så vil vi prøve om vi kan være hårde og konsekvente, så vi undgår sådan et fuldstændig umuligt og skabet barn, vi ikke kan have med nogen steder hen, siger Martin.

- Vi vil være lidt stride i starten, siger Anna og kommer med et eksempel.

LÆS OGSÅ: Mød Anna og Martins nyefødte søn

- Hvis vi for eksempel er ude og handle, og han begynder at skrige og lave en scene, så skal vi bare sige nej og være stride og kontante, for så gør han det ikke igen. Det er sådan, vi har tænkt os at gøre det, forklarer hun.

- Hvis det kan lykkes for os, vil det være rigtig godt. Men en ting er at sige det, noget andet er at praktisere det. Det er jo svært, når man har en bette en, som har julelys i øjnene, vurderer Martin.

Hvorvidt den lille nyfødte skal være en del af Paradise Hotel om 18 år, er der ingen tvivl om.

- Jeg tror ikke, der findes Paradise til den tid. Og han bliver opdraget, så han slet ikke gider den slags. Han vil hellere gå op i sin uddannselse. Han skal ikke være ligesom os, griner Anna Due.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close