Nyheder31. august 2011

Anna David: Nej til vold mod børn!

Sangeren, som selv fornylig blev mor, har skrevet en sang, som hun håber, kan hjælpe de små, som er ofre for vold
Anna David er blevet ambassadør for kampagnen Vores ansvar – Nej til vold mod børn!
Anna David er blevet ambassadør for kampagnen Vores ansvar – Nej til vold mod børn!
 Foto: All Over

Anna David blev i juni mor for første gang, og man kunne godt forestille sig, at netop den oplevelse har været med til at få hendes hjerte til at banke endnu dybere for børn, som har det svært.

Mit i sin barsel har sangeren nemlig fundet tid til at blive ambassadør for kampagnen Vores ansvar - Nej til vold mod børn!. En kampagne, som er blevet til i samarbejde med Børns Vilkår, UNICEFF Danmark, Børnerådet og Red Barnet.

Læs også: Anna David får en pige

I den forbindelse har Anna David skrevet nummeret Kun hjertet slår, som hun håber, kan hjælpe de små, der har det svært.

- Ud over at sangen kan være et spejl for de tusindvis af børn, som lever med vold i deres hjem, håber jeg at berøre folks hjerter og at bidrage til at styrke ansvarsfølelsen. Vold og svigt af børn er alles ansvar, lyder det fra sangeren i en pressemeddelelse.

Læs også: Anna David har født

Anna David er kendt for at tage meget udgangspunkt i sit eget liv og lave dybt personlige sange, men denne gang har hun ikke kunne trække på egne erfaringer.

- Modsat de fleste af mine sange er Kun hjertet slår på ingen måde selvbiografisk. I mit barndomshjem var der masser af kærlighed og ingen vold, fortæller sangeren.

Anna David er ikke alene i kampen om at gøre opmærksom på problemet. Hun får hjælp af en række andre kendte som Anne Lindfjeld, Anders Fjelsted, Silas Holst, Julie Steincke, Maria Lucia og Szhirley.

Se kampagnen og hør Anna Davids sang her:


Sponsoreret indhold